`Wij bewakenUw klimaat...`

Daikin lanceert airconditioningunit Stylish – een combinatie van innovatie en creativiteit

4 april 2018

Vanaf nu verkrijbaar bij Stillewagt Koeltechniek.

In 2018 lanceert Daikin.  Stylish, een nieuwe wandairconditioningunit met een splinternieuw design en unieke functies. De meeste consumenten vandaag zijn op zoek naar een aircosysteem dat de beste combinatie biedt van prestaties en design. Stylish is het perfecte evenwicht daarvan. Deze elegante unit biedt geweldige prestaties en een superieur rendement en past - net zoals de naam belooft - in elk interieur.

Maximaal rendement

Dankzij de geweldige prestaties onderscheidt Stylish zich van de concurrentie: de unit biedt het beste rendement in het designsegment en haalt scores van A+++ * voor verwarming en koeling. Dankzij de volledig nieuwe designs van de onderdelen is Stylish vandaag een van de meest energievoordelige airconditioners op de markt. Bovendien garandeert het koelmiddel R- 32 een hoger energierendement en een kleinere ecologische voetafdruk.

Intelligent en efficiënt design

Stylish heeft een discrete charme: met een grootte van slechts 798 (b) x 189 (d) x 295 (h) mm is het de dunste en compactste binnenunit in zijn marktsegment. Gebruikers kunnen kiezen uit drie verschillende kleuren: wit, zilver en zwarthout. In bedrijfsmodus beweegt het voorpaneel parallel mee met de behuizing en past de unit perfect in elk interieur. Deze functie verbetert het rendement van de unit, terwijl deze toch discreet en stijlvol blijft. De afgeronde hoeken dragen bij tot het esthetische uiterlijk van de unit.

Vraag direct offerte aan!


* Verplichte velden

Laatste projecten
Laatste nieuws
Laatste nieuws Bekijk het laatste nieuws van
Stillewagt Koeltechniek