Retourbeleid webshopartikelen

Retourneren en ruilen webshopartikelen

Wij doen er alles aan om u een perfect product te leveren. Mocht het artikel desondanks niet aan uw verwachtingen voldoen, dan heeft u het recht om binnen 14 dagen na ontvangst de bestelling te retourneren bij Stillewagt Koeltechniek te Vaassen. Wij verzoeken u dit zo snel mogelijk van tevoren per e-mail te melden aan info@stillewagtkoeltechniek.nl met vermelding van uw ordernummer + orderdatum, het te retourneren artikelnummer en uw IBAN-bankrekeningnummer. Deze mail zal door ons worden bevestigd met vermelding van het retournummer alsmede het retouradres (Stillewagt Koeltechniek, Vicarieweg 5, 8171 CG Vaassen).

Uw bestelling dient ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking aan Stillewagt Koeltechniek retour te worden gezonden. De verzendkosten zijn hierbij voor rekening van de klant.

Houdt u er rekening mee dat niet aangemelde retourzendingen en onvoldoende gefrankeerde retourzendingen door ons niet worden aangenomen en derhalve niet worden gecrediteerd.

Zodra de retourzending door ons is ontvangen, gecontroleerd en goed is bevonden zullen wij u het aankoopbedrag (minus verzendkosten) binnen 7 dagen terugstorten. Wanneer Stillewagt Koeltechniek een verkeerd artikel levert, of wanneer de klacht van de klant gegrond is, heeft de klant het recht om het artikel te retourneren, waarbij de verzendkosten voor rekening van Stillewagt Koeltechniek komen. In geval van ontbinding van de overeenkomst zal Stillewagt Koeltechniek binnen 7 dagen na ontvangstdatum van het geretourneerde de betaalde bedragen aan u storneren.