`Wij bewakenUw klimaat...`

Stillewagt Koeltechniek al 10 jaar uw vakman op het gebied van airco!

25 april 2018

Wij bestaan 1 juni alweer 10 jaar en in dat kader hebben we dit jaar een financiële bijdrage aan het kinderplein van Vaasaqua geschonken.

Ten eerste vinden wij Vaasaqua een fantastisch evenement voor Vaassen. Eigenlijk kunnen we wel zeggen dat Vaasaqua het evenement is dat Vaassen op de kaart zet. Elk jaar is het weer een groot succes en komen er tienduizenden mensen naar ons mooie dorp Vaassen toe. Complimenten aan de organisatie, die het elk jaar weer fantastisch organiseert.

Totdat we een eigen bedrijf hadden, hebben we als vrijwilliger geholpen. Inmiddels bestaat ons bedrijf dit jaar alweer 10 jaar en hebben we diverse malen met een stand op Vaasaqua gestaan. Doordat ons bedrijf groeit is dat voor ons helaas niet meer haalbaar, maar we hebben enorm veel klanten te danken aan Vaasaqua. Het heeft enorm geholpen bij het opbouwen van onze naamsbekendheid en om onze dankbaarheid te tonen in ons jubileumjaar steunen we dit jaar in het bijzonder het kinderplein. Kinderen hebben ten slotte de toekomst. Het zal dit jaar dan ook het Stillewagt Koeltechniek kinderplein heten.

Ook houden we een kleurwedstrijd, welke we afgelopen week via de diverse basisscholen in Vaassen hebben verspreid. Tevens is de kleurplaat bij Intertoys Vaassen en bij de ingang van Albert Heijn Vaassen verkrijgbaar. De kleurplaat kan tot en met 9 mei 2018 bij Intertoys Vaassen ingeleverd worden. Verder zijn er ook kleurplaten op het Stillewagt Koeltechniek kinderplein verkrijgbaar en deze kunnen tijdens Vaasaqua tot uiterlijk 16:00 uur op het Stillewagt Koeltechniek kinderplein ingeleverd worden. De prijsuitreiking zal tijdens Vaasaqua omstreeks 17:00 uur op het podium op het marktplein plaats vinden.

Het leukste evenement op Hemelvaartsdag is in Vaassen! Zie voor het complete programma www.vaasaqua.nl

Vraag direct offerte aan!


* Verplichte velden

Laatste projecten
Laatste nieuws
Laatste nieuws Bekijk het laatste nieuws van
Stillewagt Koeltechniek